Servicii instalatii - "Case la cheie", pensiuni, apartamente

Renovarea unei locuinţe, fie ea apartament sau casă, veche şi îmbătrânită, care necesită reparaţii, confort sporit şi dotări noi, sau a uneia construita ori cumpărată de curând şi vreţi să o finisaţi sau să o personalizaţi, se dovedeşte a fi un şir lung de operaţiuni complicate, costisitoare şi, uneori, de durată.

Daca nu aveti un proiect de instalatii sanitare si termice va oferim consultanta gratuita in stabilirea golurilor ce trebuie lasate in fundatie si plansee pentru trecerea conductelor de apa si canalizare.

In functie de tipul imobilului (hotel, bloc de apartamente, pensiune, restaurant, casa), in functie de numarul de bai si bucatarii, de numarul persoanelor care locuiesc in imobil, stabilim debitul necesar de apa rece si calda si alegem echipamentele necesare (grupuri de pompare si hidrofor, boilere, centrala termica, rezervoare de acumulare, pompe etc.)

instalatiile sanitare se executa in general ingropat si numai in mod exceptional aparent;
coloanele de apa rece, calda si canalizare se instaleaza in nise inchise catre bai si bucatarii de unde se fac ramificatiile catre obiectele sanitare.
alaturi de beneficiar stabilim locul de amplasare al obiectelor sanitare si modelul acestora, astfel incat instalatorii nostri sa execute corect montajul conductelor si armaturilor.
traseele exterioare de apa rece si canalizare se executa din teava de polietilena de inalta densitate (PEHD) respectiv din PVC-KG (PVC dur) ingropate in pat de nisip si pamant.
In situatia in care presiunea stradala a apei este scazuta sau nu se asigura debitul suficient de apa ptr. toti consumatorii se instaleaza o statie de pompare/hidrofor alaturi de un vas tampon de acumulare dimensionat corespunzator.

Se arată toate cele 23 de rezultate